Lokalt | En energiurladdning med In Flames

Av den 26 oktober, 2015

I lördags stod vad många anser vara Sveriges bästa metal band och kanske det bästa livebandet i landet på Conventums scen.

Jag talar naturligt vis om In Flames, detta var första gången jag såg In Flames live och jag måste säga att mina högt ställda förväntningar infriades med råge. Konserten var en del i In Flames pågående klubbturné som just nu rullar runt i Sverige.

Cirka 2300 personer hade sökt sig till Conventum kongress denna kväll för att få avnjuta denna konsert och röja loss, för röj blev det med circle pit och allt!

Det är med en sådan självklar het bandet intar scenen och börjar elda igång publiken som bara de riktigt stora banden besitter och det känns oerhört mäktigt när man ser publiken stå och hoppa från första raden till sista.

Detta var nog den bästa spelning jag varit på i år och den totala showen var fantastisk, personligen gillade jag ljusshowen med led paneler i olika nivåer som skapade en tre d känsla och gav djup till scenen på ett för mig nytt sätt.

Jag kan inte annat än ge grabbarna i In Flames full pott för denna energiurladdning, vilken ställer sig i stark kontrast till den spelning tAKiDA gjorde på Club 700 dagen innan.

Fler bilder från konserten

In Flames får hela…

svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

karl-johan-sandbergKarl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login