Lokalt | El Maco fyller 20 år – firas med större valfrihet

Av den 12 augusti, 2016

I samband med att hamburgaren El Maco firar 20-års jubileum ökar McDonald’s valmöjligheten på restaurangerna med El Maco Mania. Nu kan gästerna själva välja nötkött, kyckling eller vegetariskt när de köper nya El Maco som finns på menyn från den 9 augusti.

Nya El Maco innehåller samma goda ingredienser som tidigare och håller samma höga kvalitet, men gästerna väljer själva om de vill ha burgaren med nötkött, kyckling eller vegetarisk. I övrigt är det samma goda såser: den heta salsasåsen och den svalt krämiga Sour Cream & Chive-såsen. Tomater och Cheddarsmältost bidrar också till den fina smaken. Den vegetariska hamburgaren El Vego består av en bönburgare gjord på canellinibönor, kidneybönor, lök, morötter och grön paprika.

Ny är även Deluxo El Maco med lyxigare bröd, ny glaze och köttigare hamburgare med två bitar som ligger på varandra precis som i Maestro-burgarna.

Vår populära El Maco är en återkommande favorit på McDonald’s meny som introducerades på den svenska marknaden 1996. El Maco firar alltså 20 år i Sverige. Många minns nog de första kampanjfilmerna och succén med påsen som de kryddiga pommes frittsen skakas i. Därför är det extra roligt att El Maco nu blir den första burgaren där vi kan erbjuda full valfrihet mellan bröden. Samma goda såser och grönsaker, men med möjlighet att välja nötkött, kyckling eller vegetariskt, säger Staffan Ekstam, ansvarig för menystrategi på McDonald’s Sverige.

McDonald’s har en bred meny med över 400 menykombinationer där det finns någonting för de allra flesta. Genom åren har kyckling blivit en större del av gästernas val och nya typer av maträtter testas regelbundet. Idag består drygt 30 % av försäljningen av kyckling, fisk och vegetariskt.

El Maco Mania finns på McDonald’s meny från den 9 augusti till den 19 september 2016. Menyalternativen är burgarna El Maco, Deluxo El Maco, Chicken Legendo och El Vego. Wrappen El Vego McWrap och Chicken Legendo McWrap.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login