Lokalt | Dreams of Neverland spelade på Kulturhuset under kulturnatten

Av den 22 november, 2015

Kulturnatten gick åter av stapeln och i år huserade man på Kulturhuset, Hjalmar Bergman Teatern och Café Deed som alla är trevliga scener.

Eventet är ett uppskattat kulturevenemang och ett bra tillfälle för mindre band/artister att visa upp sig för publiken. Kulturhusets A sal är i mitt tycke en av Örebros finaste scener och fler artister borde hitta dit och uppträda.

När Dreams of Neverland börjar spela sin kraftfulla, melodiösa rock med tyngd så får vi i den fåtaliga publiken en dos med skön musik som alla uppskattar. Sångaren Sebastian gör sitt bästa för att få i gång den lilla publiken och lyckas halvbra, men ambition finns i hela bandet. Ljudet under konserten är tyvärr burkigt men ljuset är relativt snyggt.

Låten ”Medicine” är en ganska välkomponerad låt som är lätt att ta till sig och är min favorit ur kvällens konsert. Dreams of Neverlands sound är varken nyskapande eller originellt på något vis men jag tycker om tyngden som de har i musiken. Bandet har många timmar kvar att finslipa alla detaljer och få rutin men kan ändå bjuda på tung rock utan att briljera.

Bilder från spelningen:

 

Dreams of Neverland får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1svampen-fade-1

Johan Bergdahl, Musik & Kultur | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login