Lokalt | DJ Landis välkomnas till Big Day Out på Villa Strömpis

Av den 22 april, 2015

Det blir Sverigepremiär för den Florida-baserade dj & producenten Landis när han gästar Big Day Out på Strömparterren lördagen den 15:e augusti!

Det är inte många 22-åringar som gör anspråk på en helt egen musik-genre men det är precis vad Florida-baserade dj & producenten Landis har gjort. Hans karriär pekar rakt upp med sin egen stil ”Miami Bounce” som snabbt plockats upp av branschen och fått förstaklassig support av TJR, Tiesto, Hardwell, Showtek mfl.

Det är ingen tvekan om att Landis har framtiden framför sig och det är med et stort nöje vi kan presentera en Sverigepremiär till Villa Strömpis och Big day Out den 15.e augusti!

För mig som även är DJ är detta en drömbokning och senaste åren har Landis bootlegs och remixar gått varma i mina spelare, säger Christopher Gothnier, bokare till Big day Out.

Biljetterna och hemsida släpptes idag och flera stora namn kommer att presenteras inom de närmaste veckorna!

Tickster.com >>
Big Day Out! >>

Big Day Out:
Örebro´s första EDM-festival arrangeras lördagen den 15:e augusti i samband med finaldagen av Jubileumsveckan! Festivalen kommer vara en del av Ö750 och pågår hela dagen med en rad namnkunniga DJ´s från den internationella klubbscenen!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login