Lokalt | Den Svenska Björnstammen spelar på Ritz

Av den 30 september, 2015

Den Svenska Björnstammen som fick en jättehit med låten ”Vart Jag Mig I Världen Vänder” kommer till Ritz ikväll onsdag.

Den Svenska Björnstammen kommer från Norrköping och består av Dan Brännvall, Mattias Göransson, Kim Dahlberg, Ambjörn Göransson, Klas Isaksson, Petter Frisendahl och Åke Olofsson. Deras genombrott kom 2011 när gruppen gav ut låten ”Vart Jag Mig I Världen Vänder”, vilken blev etta på Sverigetopplistan för singlar och fick höga placeringar på Itunes och Spotifylistorna. ”Vart Jag Mig I Världen Vänder” blev även årets låt 2011.

Björnstammen har sedan dess fortsatt att ge ut musik och nu i år kom skivan County (lyssna på Spotify), och nu kommer Den Svenska Björnstammen till Ritz!

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login