Lokalt | Danska viral-succén DJ Martin Jensen kommer till Big Day Out

Av den 28 maj, 2015

Den danska dj:n Martin Jensen´s Facebooksida har fått mer än 20 miljoner visningar och 500 000 likes på mindre än 3 månader. Allt startade med ett 15 sekunders videoklipp av det som skulle bli singeln ”Si” och resten är en framgångssaga!

På bara några veckor blev han kontaktad av såväl skivbolag som radiostationer som ville släppa singeln ”Si” och han har blivit skickad mängder av fan-videos där fotbollsfans lyssnar på låten på väg till matcherna. Han har nyligen blivit signerad av DiscoWax/ Sony Music och ger sig nu ut på turné och besöker festivalen Big Day Out i Örebro lördagen en 15:e augusti.

När vi tog kontakt med Martin hade han ett roligt videoklipp och ca 9000 likes på sin Facebooksida så denna utveckling passar oss perfekt då vi försöker satsa en stor del på ”upcoming” dj´s, säger Fredrik Karlsson.

Big Day Out:
Örebro´s första EDM-festival arrangeras lördagen den 15:e augusti i samband med finaldagen av Jubileumsveckan! Festivalen kommer vara en del av Ö750 och pågår hela dagen med en rad namnkunniga DJ´s från den internationella klubbscenen!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login