Lokalt | Dansk dj & super-producent första artistsläppet till Big Day Out

Av den 15 april, 2015

Första artisten att släppas till Big Day Out på Villa Strömpis är den danska dj & super-producenten Hedegaard. Exklusivt för festivalen så gästas han av Brandon Beal som sjunger på flera av hans låtar!

Danska DJ:n och super-producenten Rasmus Hedegaard slog igenom i hemlandet med låten ”Happy Home” förra året, där den nådde första platsen på topplistan och sålde platinum. Låten fick stor uppmärksamhet på grund av den känslostarka texten och den unika låtuppbyggnaden, som har kommit att känneteckna Hedegaards produktioner. Nu är Hedegaard redo med uppföljaren ”Make Me Proud” som släpptes under oktober i Danmark och gick rakt in på topplistorna. 

Hedegaard passar festivalen perfekt och har ett brett spektra inom den elektroniska genren och producerar flera olika stilar med stor framgång. Som en extra krydda lyckades vi få med Brandon Beal som medverkar på flera produktioner av Rasmus, säger Fredrik Karlsson.

Big Day Out:
Örebro´s första EDM-festival arrangeras lördagen den 15:e augusti på Villa Strömpis i samband med finaldagen av Jubileumsveckan! Festivalen kommer vara en del av Ö750 och pågår hela dagen med en rad namnkunniga DJ´s från den internationella klubbscenen!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

Bilden av HEDEGAARD är tagen av Lasse Patron våren 2014 i Köpenhamn, Danmark.

You must be logged in to post a comment Login