Lokalt | Daily Sports Golf SS16 kollektion hos Dormy

Av den 12 mars, 2016

Daily Sports Golf SS16 är en spännande och detaljrik kollektion som bjuder på inslag från alla världens hörn. Mönster inspirerade från handmålade kinesiska pioner eller den afrikanska savannen är två influenser som tydligt utmärker sig i vårens golfkollektion från Daily Sports.

”Vi lägger alltid stor vikt vid detaljer, då vår filosofi är att göra sportiga men kvinnliga plagg med en liten extra ”twist”. Vi försöker också förmedla vår specifika Daily Sports känsla i våra egna tryckmönster som vi designar ”in-house” inför varje säsong”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Kollektionen består av sju program innehållande olika mönster och färgkombinationer. De tuffare XDS- och klassiska programmen utgörs av starka accentfärger så som rosa, rött, gult och blått i kombination med neutrala färger. Ett snyggt jordglobsmönster pryder flera olika typer av plagg för en sportigare look vilket skapar en fin kontrast till flera varianter av blommönster för en mjuk och feminin look. Programmen Casual och Cool utgörs av mjuka pasteller med stora kinesiska drakmönster, ett ormmönster i blåa nyanser och ett diskret sandbunkermönster i silver. Programmen Leisure och Exclusive är designade i beige nyanser tillsammans med en mjuk rosa ton. Leisure kommer i ett läckert zebraprint medan Exclusive har lite mer sofistikerade och feminina mönster med detaljer i spets och blommönster.

”Vi använder många tekniska och funktionella material och försöker få fram dessa i en bra kombination i plaggen, så att de är vackra att se på men också känns sköna att bära och röra sig i. Nyheter för våren 2016 är ”Techno-Cotton” och ”Cotton-Like” som har en mjuk bomullskänsla samtidigt som det är ventilerande och fukttransporterande”, säger designerna Pernilla Sandqvist och Carina Pagoldh.

Daily Sports designar med den mogna golfspelande kvinnan i åtanke. De bär på ett starkt arv och tydliga kännetecken är kvinnliga plagg med bra passform och kombinationsmöjligheter.

Daily Sport Golf SS16 kollektionen kan köpas hos Dormy!

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login