Lokalt | Dags för nionde upplagan av Örebro Öl & Whisky Festival

Av den 25 november, 2015

Till helgen är det dags för den nionde upplagan av Örebro Öl & Whisky Festival, en given höjdpunkt för oss öl och whisky nördar i staden. Men festivalen är inte bara till för oss som redan är inbitna fantaster utan även i mitt tycke ett utmärkt tillfälle för den oinvigde att till en billig penning och med bra handledning ta sig an dessa drycker.

Till årets festival kommer ett sextiotal utställare där både brygghus och destillerier som importörer och klubbar finns representerade.

Jag tycker personligen att festivalen blivit bättre för varje år och håller nu en mycket hög klass med alla de stora aktörerna på platts och även ett stort antal små men mycket intressanta aktörer. Även publiken har utvecklats under åren och örebropubliken ses nu av utställarna som mycket kunnig och därför tar man med sig det bästa man för mår att visa upp.

I år är jag bland annat lite nyfiken på Bacardi som kommer med sin satsning ”Last Great Malts” vilken innehåller whisky från bland annat Aberfeldy, Craigellachie och Aultmore.

Så besök Örebro Öl & Whisky Festival till helgen.

Örebro Öl & Whisky Festival har öppet.
27/11 kl. 15-23
28/11 kl. 13-22
På Conventum Arena.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden 

You must be logged in to post a comment Login