Lokalt | Clarion Hotel korat till Sveriges bästa hotellkedja

Av den 21 februari, 2016

Sveriges resebyråer har sagt sitt; Clarion Hotel är Sveriges bästa hotellkedja. För sjunde året i rad fick Clarion Hotel ta emot utmärkelsen vid gårdagens galakväll för Grand Travel Award 2015.

Tisdagen den 16 februari, höll resebranschen den årligt återkommande Grand Travel Award på Grand Hotel i Stockholm. Under två decennier har tävlingen arrangerats av affärs och branschtidningen Travel News.

Omröstningen i kategorin ”Bästa hotellkedja i Sverige” görs av svenska resebyråer som bedömer de nominerade hotellkedjorna utifrån kriterierna: service, produkt och marknadsföring. Juryn gör en övergripande bedömning av företagen i varje klass, exempelvis hur aktivt företaget varit på marknaden det senaste året, produktutveckling och nytänkande, ekonomisk prestation och hur det uppfattas av slutkunden och resebyråledet.

Jag är oerhört tacksam och stolt över att vi ännu en gång befäster vår position som Sveriges ledande hotellkedja. Det här är ett bevis på att vi tänker rätt och att våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete. Jag är övertygad om att vårt samarbete med Marcus Samuelsson tillsammans med vår passionerade personal har bidragit till årets seger, säger Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel.

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login