Lokalt | City Gross först med Pokémon Go-tävling

Av den 27 juli, 2016

Från och med idag använder City Gross helt nya begrepp för att attrahera kunder. PokeStops, Lure Modules och Incenses är nyckelord som tillsammans med en egen tävling och riktade erbjudanden används för att locka Pokémon Go-spelare att besöka City Gross.

– Vi märker att kunder spelar när de besöker våra butiker och har bestämt oss för att uppmuntra detta fenomen genom att bli en aktiv del av spelupplevelsen med en egen tävling och erbjudanden riktade till spelare, säger Thérèse Lundquist, ansvarig för satsningen på City Gross.

Man deltar i tävlingen genom att lägga upp så många bilder man önskar taggade med #citygrosspokemon på nätet på Pokémons man fångat i eller i närheten av City Gross-butiker under perioden 27/7-17/8. Förstapris är City Gross mest populära Matkasse i en månad med fem middagar/vecka för fyra personer (så att man får energi att leta ännu fler Pokémons;-), andra och tredjepris presentkort på 500 resp 300 kr att använda i valfri City Gross-butik. Vinnarna utses av City Gross marknadsavdelning och informeras 19/8 på City Gross Facebook-sida.

Bergendahls Food äger och driver City Gross, landets fjärde största och snabbast växande dagligvarukedja med 39 butiker och e-handel. Affärsidén är att vara Den goda sidan med mat som smakar och gör gott. Bergendahls är idag ett av landets fem största svenskägda familjeföretag och det 103:e största (enl Veckans Affärer).

Film & Spel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login