Lokalt | Cirkus Scott och Elefantmysteriet – men var är elefanten

Av den 28 april, 2015

Den första maj smäller det – då drar Cirkus Scott igång sin stora Sverigeturné med 121 färgsprakande föreställningar i hela 19 städer runt om i Sverige. Cirkus Scott är ingen vanlig cirkusföreställning utan den bygger på samspelet mellan publik och artister och tillsammans med Robert Bronett får besökarna i år vara med och lösa elefantmysteriet.

Vår cirkus är för alla åldrar. För oss är det viktigaste att skratt och glädje står i fokus. Vi vill involvera våra besökare och i år gör vi det genom att de får vara med och lösa ett elefantmysterium tillsammans med mig under föreställningen. Alla som lämnar Cirkus Scott ska ha ett leende på läpparna, säger Robert Bronett, Cirkusdirektör.

I föreställningen får besökarna ta del av en sällan skådad cirkusupplevelse på absolut toppnivå. Det blir allt från skratt med Clownen Mingo, kavalkad av glada dalmatinerhundar, ponnyer och pudlar till hisnande spänning med 6 motorcyklar körandes som bålgetingar i en minimal stålglob och världens bästa flygande trapetsnummer.

I den uppbyggda cirkusparken, som inryms i ett av Europas största tält med sina 4000 kvadratmeter, får besökarna själva prova på olika typer av cirkusnummer. Till exempel gå på lina, lära sig jonglera och rida på cirkusponnyer.

Cirkus Scott kommer till Örebro 7-10 maj och föreställningarna kan ses ute vid Säljarevägen 1, (Marieberg Galleria).

Datum
Torsdag 07 maj kl. 18.30
Fredag 08 maj kl. 18.30
Lördag 09 maj kl. 13.00 & 16.30
Söndag 10 maj kl. 13.00 & 16.30

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login