Brynolf & Ljung kommer till Conventum

Av den 25 oktober, 2016

Efter en magisk vår på Berns i Stockholm med kommande föreställningar på Cirkus ger sig tv-aktuella Brynolf & Ljung ut på turné. Med knivskarpa illusioner och förbluffande trolleri reser duon Sverige runt och förtrollar publiken med showen ”Hokus Pokus Motherf*ckers”.

– Det blir vår första Sverigeturné. Vi ser enormt mycket fram mot att få ge oss ut runt om i landet med showen i höst, säger Peter Brynolf och Jonas Ljung.

I ”Hokus Pokus Motherf*ckers” tänjer Brynolf & Ljung på gränserna för hur en magishow kan se ut. Humor, psykologisk vilseledning och fingerfärdighet kombineras i ett högt tempo. Med hjälp av ett gäng kreativa genier som Hans Marklund, Jennie Widegren (Bounce), Henrik Schyffert och Morgan Alling har en magishow skapats som inte liknar något tidigare. Den 22 oktober 2016 är det turnépremiär i Västerås.

Om Brynolf & Ljung
I Sverige gjorde duon sig ett namn genom tv-programmet Talang på TV4.

Sitt internationella genombrott fick dem 2012 i Britain’s Got Talent. Inför 11 miljoner tittare lyckades duon få självaste Simon Cowell att häpna vecka efter vecka.

Efter genombrottet har duon turnerat världen över i städer som Las Vegas, Shanghai, Paris och London. Peter Brynolf och Jonas Ljung titulera sig som två av världens bästa trollkarlar efter en silvermedalj i trolleri-VM.

Vid sidan av sin show ”Hokus Pokus Motherf*ckers” är duon aktuella med andra säsongen av ”Street Magic” på Tv4.

Brynolf & Ljung kommer till Conventum Arena lördag 29 oktober.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login