Lokalt | British Rose Makeup Collection by The Body Shop

Av den 25 februari, 2016

Bli en British Rose! The Body Shop presenterar stolt vårens trendkollektion British Rose, en mångsidig kollektion som består av en limiterad palett och färgglada stains för läppar och kinder. Kollektionen kompletteras av fyra nya nagellack och bildar en uppsättning som gör det lätt att skapa en blomstrande fräsch look.

Limiterad palett
I centrum för kollektionen står Limited Edition British Rose Eye & Cheek Palette (375 kr), en smart palett med både dova och rosiga nyanser för makeup som funkar från morgon till kväll.

En ikon i ny design
The Body Shops ikoniska storsäljare Lip & Cheek Stain (185 kr) lanseras i 9 nyanser och en ny förpackningsdesign. Lip & Cheek Stain ger en fräsch, naturlig känsla och 12 timmars fuktighetsbevaring tack vare en skönt lägg sammansättning, berikad med Community Trade-producerad honung och ekologisk Community Trade-producerad aloe vera. Ger läppar och kinder färg som är bekväm, inte torkar ut och, viktigast av allt, en färg som håller länge.

Nagellack i fyra nya nyanser
Colour Crush™ Nail Colour (95 kr) kompletterar kollektionen med fyra nya, våriga nyanser. Colour Crush™ Nail Colour är inte bara fria från starka kemikalier, vegananpassade och ej testade på djur, de är även extra vårdande tack vare mjukgörande Community Trade-producerad marulaolja. Resultatet är en glossig finish som torkar snabbt.

British Rose Makeup Collection släpps i  The Body Shops butiker på Drottninggatan och i Mariberg Galleria.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login