Lokalt | Boka bord på McDonalds i Örebro

Av den 14 september, 2015

För första gången är det möjligt att boka bord på McDonald’s. På utvalda restauranger runt om i landet går det att reseservera ett bord och få bordsservering. McDonald’s vill med bordsbokningen låta hamburgerälskare uppleva den nya gourmetburgaren Maestro Classic på ett helt nytt sätt. Bordsbokningen öppnar tisdag den 15 september på Bookatable.se/mcdonalds.

I Örebro kommer man också att kunna boka bord på tre av McDonald’s restauranger, tyvärr inte den i city!

Sverige är först i världen med att erbjuda bordsbokning på McDonald’s. Middagssittningarna som är möjliga att boka gäller under valda dagar med start 22 september.

– Vi vill ge hamburgerälskare en unik upplevelse på McDonald’s. Nya Maestro Classic är en riktigt god kvalitetsburgare, så den vill vi lansera på ett roligt och exklusivt sätt. Därför låter vi våra gäster få provsmaka gourmethamburgaren genom att reservera ett bord och känna sig lite extra välkomna in till oss, säger Staffan Ekstam, ansvarig för menystrategi och produktutveckling på McDonald’s Sverige.

Bordsbokningen kommer vara möjlig på drygt 30 McDonald’s-restauranger från norr till söder. Sällskapet blir serverad en tvårättersmeny med den nya gourmetburgaren som varmrätt. Bordsbokningen görs i samarbete med Bookatable och kan enkelt göras på www.bookatable.se/mcdonalds

– Vi hjälper allt från kvarterskrogar, lokala favoriter till fina Michelin-restauranger med deras bordsbokning. Därför ställer vi gärna upp när McDonald’s Sverige vill vara först i världen med att erbjuda bordsbokning på sina restauranger under en tidsbegränsad period. Vi uppmanar alla som vill inspireras att inte missa tillfället att få uppleva den nya gourmetburgaren på bästa sätt, säger Jonas Carlén, Commercial director på Bookatable Sverige.

Bordsbokningen öppnar den 15 september och bokningar kan göras valda dagar fr o m 22 september till 2 oktober. Bordet gäller för upp till 4 personer kl.19.00.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login