Lokalt | Bob Hund röjde på PIP

Av den 19 juni, 2016

Putte i Parken har expanderat och spritt sig till flera städer och i år var även Örebro med vilket är kul för vårt musikliv.

En uppsjö artister i vitt spridda genrer från Hip Hop till rock har spelat från i torsdags till och med lördagen. En riktig höjdare från PiP som jag minns var Rival Sons första konsert i Sverige 2011 som var en av de bättre jag sett.

Bob hund spelade i fredags och de gör sig verkligen bäst live, deras konserter är mer en upplevelse en välspelad musik. Frontmannen Thomas Östberg har ett imponerande originellt scenspråk som inkluderar ansiktsmask när han framför bandets underfundiga texter. Han besitter ett stort självförtroende och uppträder mycket avslappnat när han far runt dansandes på scenen.

En skön positiv känsla infinner sig hos publiken som är med på noterna från första början.
Texterna känns som en modern version av Påvel Ramel som bl.a. hörs i låtar som ”Du kan kalla mig idiot” som framförs med karisma. I tjugofem år har Bob Hund varit ett av de främsta svenska livebanden och de har fortfarande mycket energi att leverera till sin publik.

En stor skara publik hade hittat till Bob Hunds konsert och jag tror att alla blev på väldigt bra humör av bandets rasande musik.

Bob Hund får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tomsvamp-tom

Lite bilder från spelningen…

johan-bergdahlJohan Bergdahl, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login