Lokalt |Bo Kaspers Orkester kommer till Örebro och släpper duetten ”Håll ut”

Av den 11 september, 2015

Bo Kaspers Orkester släpper nu nya singeln ”Håll ut” från kommande albumet ”Redo att gå sönder”, som släpps den 23 oktober.

”Håll ut” ger en fingervisning om vad vi kommer att få höra på nya albumet – BKO går full cirkel och marinerar sig själva återigen i övertygelsen av att det inte finns några gränser mellan jazz, blues, soul och pop. En slags retrospektiv hommage till sig själva.

Bo Kaspers Orkester själva och många med dem tycker att ”Håll ut” är en av de starkaste låtarna de har gjort på länge med en gripande text som många kan känna igen sig i – framför allt alla som lever i ett långt förhållande.

– ”Håll ut” är en hyllning till alla som orkar hålla i hop det. Trots alla mikrobeslut och allt vardagsnötande. Till tron på den livslånga vänskapen. Fantastiskt kul att göra den med Christel vars nordnorska röst vi genast förälskade oss i, kommenterar Bo Kaspers Orkester.

Den kvinnliga stämman tillhör den norska sångerskan Christel Alsos som bland annat har gästat Skavlan vid två tillfällen. Hon dök även upp på scen när bandet framförde låten på en spelning på Gåsemora, Fårö den 1 augusti. Trots att det är en ny låt var responsen från publiken fantastisk – applåderna ville aldrig ta slut.

Lyssna på ”Håll ut” här>>

Bo Kaspers kommer till Örebro konserthus den 6/12.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login