Biobesökarna bjuds in

Av den 10 september, 2016

Nu öppnar ”Biolabbet” – ett digitalt laboratorium där biobesökarna bjuds in att komma med förslag på hur bioupplevelsen kan se ut i framtiden. På kampanjsidan www.sf.se/biolabbet kan man lämna sitt bidrag fram till och med den 6 oktober. De populäraste bidragen har chansen att vinna en årsförbrukning biobiljetter. Förutom biobiljetter har man också chansen att se sin idé förverkligad på någon av SF Bios biografer.

Med ”Biolabbet” vill SF Bios skapa ett forum där biobesökarna kan vara med och påverka hur bioupplevelsen ska se ut i framtiden. Ambitionen är att bemöta och förverkliga så många idéer som möjligt.

Många av våra kunder är mycket engagerade i bioupplevelsen och vill göra sin röst hörd. Genom ”Biolabbet” ger vi dem ett forum att höras och en chans att vara med och påverka utvecklingen, säger Anna Rosang, digitalchef på SF Bio.

Genomslaget har redan varit stort. Bioklubbsmedlemmar fick en förhandsinbjudan att komma med förslag före alla andra.

Efter bara två timmar hade vi fått in över 300 förslag och en vecka senare över tusen bidrag. Nu hoppas vi på många fler. Vår ambition är att kunna utvärdera och förverkliga så många förslag som möjligt, säger Anna Rosang.

Alla är välkomna att lämna bidrag på kampanjsidan www.sf.se/biolabbet. Varje förslag kan kommenteras och gillas av andra. De mest populära bidragen får chansen att vinna en årsförbrukning av biobiljetter. Fram till och med den 6 oktober kan man lämna bidrag. Därefter utser SF Bios jury två bidrag som belönas.

I ”Biolabbet” kan man också läsa om vilka utvecklingsinitiativ som SF Bio själva driver och här finns möjlighet att kommentera och ställa frågor kring varje projekt.

SF Bio utvecklar ständigt biograferna för att förbättra bioupplevelsen men det är inte alla som känner till mängden projekt vi förverkligar varje år. På det här sättet vill vi också berätta om vad vi gör och varför samt få värdefulla synpunkter direkt från våra mest engagerade kunder, säger Erik Borgkvist, projektledare på SF Bio.

Kampanjen har tagits fram tillsammans med byrån Actionist och pågår mellan 9 september och 6 oktober. Kampanjen kommer att synas på Facebook, Instagram, Youtube och på SF Bios biografer.

Film & Spel | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login