Lokalt | Auktion av de senaste hemelektronikprylarna till förmån för Barn- och ungdomsavdelningen på USÖ

Av den 28 maj, 2015

I Samband med att Media Markts 5-årsjubileum i Örebro avslutas på söndag auktioneras över 30 hemelektronikprodukter ut där intäkterna oavkortat går till barn- och ungdomsavdelningen på Örebro Universitetssjukhus och gåvokontot Ljuspunkten. 

Torsdag till söndag, 28-31 maj, firar Media Markt i Örebro sitt 5-års jubileum och dagarna är fullspäckade med en rad aktiviteter och tävlingar, såsom exempelvis FIFA 15-turnering och demo av så kallade VR-glasögon. Firandet avslutas med en auktion till förmån för Barn- och ungdomsavdelningen på USÖ. Över 30 hemelektronikprodukter, allt från tvättmaskiner och TV-apparater till PS4 Anniversary Special Edition och mobiltelefoner, kommer att ropas ut av Philip Nyängen.

  • Alla intäkter från helgens auktion går till gåvokontot Ljuspunkten och vi kan därmed tillsammans vara med och bidra till att ge sjuka barn en förbättrad sjukhusvistelse och lite guldkant på tillvaron, säger Conny Ring, Varuhuschef Media

Media Markt har i flera år auktionerat ut hemelektronikprodukter på andra platser i landet till förmån för olika organisationer. Det här är dock första gången det sker i Örebro och förväntningarna är höga.

  • Nu hoppas vi på att så många Örebroare som möjligt kommer till Media Markt på söndag, förenar nytta med nöje och stödjer USÖ:s barnavdelning genom att buda på de senaste elektronikprylarna, säger Conny Ring, Varuhuschef Media Markt.

Media Markts hemelektronikauktion kommer gå av stapeln nu på söndag, 31/5 kl 13.00 i Media Markts varuhus på Säljarevägen 10C. Samtliga produkter kommer säljas till högstbjudande på plats och alla intäkter går till USÖ:s barnavdelning och gåvokontot Ljuspunkten.

Om Ljuspunkten
Gåvokontot Ljuspunkten bildades vid Barn- och ungdomskliniken USÖ för att hjälpa och förbättra tillvaron för svårt sjuka barn i Örebro län. Gåvokontot har ett brett syfte och det kan röra sig om alla möjliga sjukdomar – det avgörande är inte en specifik sjukdom utan barnens behov.

Prylar | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login