Lokalt | Atlas Copco tar sig upp ur gruvan och blir huvudpartner till Jubileumsveckan

Av den 22 juni, 2015

Nu står det klart att Atlas Copco går in som huvudpartner till Århundradets Örebrofest – Jubileumsveckan. Atlas Copco, som själva firar 100 år som verksamma i Örebro har valt att fira sitt eget jubileum lite extra tillsammans med örebroarna under Jubileumsveckan i augusti.

Atlas Copco som är ett industriföretag i världsklass startades i Sverige år 1873. När de i år fyller 100 år som verksamma i Örebro väljer de att fira det tillsammans med örebroarna under Jubileumsveckan. Med sina ca 1600 anställda utgör Atlas Copco en av länets största privata arbetsgivare.

– Atlas Copco är ett globalt världsledande företag med stark lokal förankring här i Örebro. Vi har som ambition att bli ännu mer synliga och aktiva på hemmaplan och vi ser Jubileumsveckan för Örebro 750 år som ett utmärkt tillfälle att möta regionens invånare, säger Daniel Lindkvist, Vice President Human Resources på Atlas Copco i Örebro”

Jubileumsveckan har delats in i olika temadagar och bland annat under temat ”Motor och Fordon” kommer besökarna få se ett urval av Atlas Copcos fordon.

Det är mycket uppskattat att en av kommunens största privata arbetsgivare ser värdet av att profilera sig i samband med jubileumsåret och veckan. Att nyttja veckans aktiviteter och attraktivitet för att bygga egna event för kunder, samarbetspartners och anställda är ett smart sätt att maximera effekten av sin egna insatser, säger Eva Lilja, Näringslivsdirektör

Under Jubileumsveckan blir det mängder av aktiviteter, upplevelser och konserter för alla örebroare att delta i. Det är sedan tidigare känt att det blir ”Allsång vid Slottet” med Lotta Engberg och att popkungen Magnus Uggla gör ett turné stop vid århundradets Örebrofest.

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login