Lokalt | Arena Sportbar Örebros nyaste tillskott i utelivet

Av den 18 mars, 2015

Arena Sportbar beläget på Rudbecksgatan 38 hade ikväll onsdag en liten smygpremiär för att testa både det ena och det andra, och precis som det ska vara sådär kvällen innan man ska öppna så fungerade det ena bättre än det andra.

Arena Sportbar som ligger en aning off kanske man skulle säga, men vid närmare eftertanke så är det inte helt fel att ligga på ett sånt stråk där otroligt många tar sig från city och ner till alla de arrangemang som Idrottshuset och Behrn Arena bjuder på. Arena Sportbar ligger i samma hus som studentcity, det nybyggda studenthuset på Rudbecksgatans högersida.

Inne i baren kan man titta på sport i tre olika zoner, tre olika event.

Arena Sportbar har självklart en klassisk sportmeny med hamburgare och diverse olika rätter att avnjuta under besöket (utvärdering om maten kommer senare), och en välfylld bar för den törstige.

Det som gör att Arena Sportbar sticker ut en aning är den mer moderna inredningen som gör att det känns riktigt fräscht, man kan säga att det känns sportigt utan att överdriva.

Arena Sportbar är helt klart värt ett besök.

Arena Sportbars öppettider är:
Mån – Fre. 14.00-sent
Lör – Sön. lunch-sent

Kolla in lite bilder från kvällen >>

arena-sportbar-08 arena-sportbar-07 arena-sportbar-06 arena-sportbar-05 arena-sportbar-04 arena-sportbar-03 arena-sportbar-02

anders-olofssonAnders Olofsson, Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login