Lokalt | Ännu en succé för O, Helga Natt

Av den 9 december, 2013

Igår gick Örebros största event O, Helga Natt av stapeln och det var som vanligt en välbesökt historia.

Peter Flack var åter vår värd och han gjorde ett utmärkt jobb med att guida oss genom programmet av artister och allsång. Peter tar sig som vanligt an uppgiften med en stor portion humor och han bidrar helt klart till den lättsamma atmosfär som omger evenemanget.

Artisterna i år var Ola Salo bland annat känd från musikalen Jesus Christ Superstar där han spelat Jesus i närmare fem år nu, Jasmine Kara som är uppväxt i Örebro men numera bosatt i New York och som årets huvudsångare stod för andra gången Loa Falkman.

Årets lokalartist var Sofia Andersson som fick inte mindre än femtio procent av rösterna i P4as omröstning.

Jag tyckte att årets upplaga av O, Helga Natt var mycket underhållande och rolig med en humoristisk ton genom hela arrangemanget. Det var roligt att se energiknippet Jasmine Kara på scenen där hon fullkomligt sprudlade av energi, även Ola Salo gör en riktigt bra prestation och hans röst är verkligen suverän.

Årets lokalartist Sofia Anderssons röst var helt fantastisk och hon uppträder med ett självförtroende som förvånar mig, jag menar det är ju en riktigt stor publik att uppträda inför.

Sen har vi Loa Falkman, Loa medverkade nu i O,helga natt för andra gången och jag gillar verkligen hans röst. När Loa framför finalnumret ”O’ Helga Natt” så är det nästan att hårstråna reser sig på armarna.

Slutsats.
Detta var ännu ett välregisserat och genomfört evenemang, det kommer finnas möjlighet att återuppleva det hela då Tv4 sänder hela showen på julafton kl. 20:00.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login