Lokalt | Allsångspremiär med Magnus Sjögren på Villa Strömpis

Av den 29 juni, 2013

Så var det äntligen dags för en av dessa unika Örebroupplevelser. Sommaren börjar etablera sig och det är för många snart dags för semester, en av de säkraste milstolparna i denna tid är Villa Strömpis allsångspremiär och även i år så leds det hela av Magnus Sjögren och den lilla allsångsorkestern.

Kön ringlar lång utanför Villa Strömpis redan innan man slår upp portarna och när Magnus kliver upp på scenen klockan nio så är hela trädgården full med människor, för många Örebroare är ju detta själva startskottet på sommaren.

Magnus sätter igång och publiken är med från första tonen, man märker att det inte är första året man kör detta evenemang för många i publiken kan texterna utantill och tar ibland över helt. För de som inte kan texten eller har svårt att läsa ur texthäftena när de dansar runt på borden så finns även texten till aktuell låt på ledväggen bakom Magnus och bandet.

Allsångspremiären är som vanligt får man nog säga en helt galen upplevelse och det bådar gått för kommande fredagskvällar i sommar.

karl-johan-sandberg-thuKarl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login