Lokalt | Allsång på Slottet med Lotta Engberg

Av den 22 maj, 2015

Jubileumsveckan närmar sig och i mitten av augusti drar festligheterna igång. Nu avslöjar Örebro 750 år att det kommer bli ”Allsång vid Slottet” med en känd allsångsledare. Inte vem som helst utan ett riktigt proffs på området – Lotta Engberg!

Den 10-15 augusti kommer Örebros innerstad förvandlas till en stor folkfest med flera spännande teman under veckan. Temat för torsdagen den 13 augusti är ”Lokalproducerat” och på kvällen kommer Örebroarna få uppleva allsång vid slottet med allsångslegenden Lotta Engberg vid rodret.

När jag kommer till er i Örebro är allsången nere på Liseberg avslutad för säsongen men allsång kan man inte få nog av! Det kommer att bli världens bästa allsång när vi tar ton där vid slottet i Örebro!! De flesta av oss om står på scenen kommer vara Närkingar, precis som publiken. Jag garanterar att det kommer att bli rena rama allsångsfesten, hälsar Lotta Engberg

Allsången är gratis för alla och kommer att hållas på en scen som byggs i vattnet vid Örebro slotts norra sida.

Det är fantastiskt kul att Lotta Engberg vill komma till Örebro för att leda vår allsång! Hon var ett självklart val för oss och vi är säkra på att örebroarna får en minnesvärd kväll! En sensommarkväll med mycket musik och underhållning, säger Sandra Almqvist projektledare Örebro 750 år.

Det dyker upp flera kända profiler under allsången för att ge det lilla extra till örebroarna. Vilka dessa är meddelar Örebro 750 år längre fram – håll utkik på www.orebro750.se >>

Allsången är gratis för alla och kommer att hållas på en scen som byggs i vattnet vid Örebro slotts norra sida. Scenen kommer att gästas av både kända och lokala artister mellan onsdagen den 12 augusti till lördagen den 15 augusti. Tidigare släppta artister är Eric Saade, Magnus Uggla och JTR.

Jubileumsveckans dagar är indelade i teman med en stor variation av aktiviteter för att fånga intresse hos alla örebroare:

Måndag 10/8 Motor och Fordon
Tisdag 11/8 Idrott och Hälsa
Onsdag 12/8 Kulturens Stad
Torsdag 13/8 Lokalproducerat
Fredag 14/8 Dansfest
Lördag 15/8 Jubileumsfinal

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login