Lokalt | Alcazars Disco Defenders ger extra föreställning i Örebro

Av den 24 november, 2015

Alcazars ”Disco Defenders” går för fulla hus i Stockholm och biljetterna går snabbt åt till vårens Sverigeturné. Därför utannonseras idag tre extraföreställningar i Jönköping, Uppsala och Örebro och nya stopp i Växjö, Linköping och Helsingborg. Alcazars hyllade show har fått 4 av 5 i betyg av Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och QX och Borås Tidning skriver att den ”saknar motstycke på en svensk scen”. Sverigeturnén har premiär i Västerås 29 januari 2016 och besöker tolv städer.

Våren 2016 sprider Alcazar sin disco-feber över hela Sverige när de tar sin succéshow ”Disco Defenders” på turné. Trion Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund skapar varje kväll ett discoinferno av glitter, partystämning och hits tillsammans med några av Sveriges absolut bästa dansare, ett niomannaband och Edward af Silléns regi.

Förutom Alcazars egna discohits så som ”Crying at the Discoteque”, ”Not a Sinner, Nor a Saint”, ”Alcastar”, ”Stay the night” och “Blame it on the Disco” får publiken också höra discoklassiker från 70-talet och framåt. Upplägget har inte bara lockat storpublik under våren i Göteborg och hösten i Stockholm, det har också fått media att utbrista att det är ”bara att kapitulera inför Alcazar” (Göteborgs-Posten), ”imponerande” (Dagens Nyheter) och “fantastisk show” (QX).

Nu är det klart att vårsäsongen utökas med extraföreställningar i Jönköping, Uppsala och Örebro, samt nya stopp i Växjö, Linköping och Helsingborg. Sverigeturnén inleds den 29 januari i Västerås.

Alcazars “Disco Defenders“ 15 april och 16 april, Örebro, Conventum Arena – EXTRAFÖRESTÄLLNING!

Pressröster om ”Disco Defenders”

”Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar ”
Göteborgs-Posten (betyg 4)

”Imponerande. Högt tempo i etthundra minuter ”
Dagens Nyheter (betyg 4)

”Fantastisk show. Inte en död sekund.”
QX (betyg 4)

”Bombastisk discoshow. Saknar motstycke på en svensk scen”
Borås Tidning

”FenomenAlcazar”
GT

”Generös scenografi. Snygg koreografi.”
Aftonbladet

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login