Lokalt | Al Pitcher slog knock på Villa Strömpis publiken

Av den 28 juli, 2016

En av mina absoluta favoriter Al Pitcher stod Villa Strömpis stand up scen under onsdagskvällen, och vilket uppträdande det blev, energi och humor på absolut högsta nivå.

Det här var tredje gången som Al stod Villa Strömpis stand up scen, första gången drog han sina skämt snabbare än en kulspruta, andra gången hade han tänkt till och det var en skönare framställning. Nu tredje gången var det en riktigt avslappnad Pitcher som äntrade scenen, vilket märktes under showens gång när han tog en aning längre paus mellan skämten än senaste gången, och utan att tappa publiken.

Som vanligt var det en hel del gammalt som kom upp, men det var till stor del mycket nytt som testades som föll publiken i smaken. Hela showen verkligen blixtrade och skämten var av toppklass, blandningen mellan engelska och svenska samt Als sätt att agera, uttala orden gör att det blir helt skruvat.

Man måste kunna engelska för att följa med och förstå showen, men visst så dyker det upp exempel från Pitcher med språkproblem som är riktigt dråpliga. Det bästa är att det är självupplevda händelser som Al själv tycker är riktigt märkliga och som han gärna delger utifrån sitt synsätt.

Sammanfattat så gör Al Pitcher en stört kul show som får publiken att stundtals gråta av glädje, skratta så att tårarna sprutar, något som visar att det här är fantastiskt bra!

Al Pitcher får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

Kolla in bilder från showen…

Fotograf: Anders Olofsson

Anders Olofsson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login