Lokalt | Al Pitcher blir svårslagen

Av den 25 juni, 2015

Villa Strömpis stand up sommar har startat, och som den gjorde. Al Pitcher var förste komiker ut, eller som han själv ser sig, clown. 

När jag såg Al Pitcher i sluter av stand up säsongen förra året i augusti var det en ny bekantskap för mig, en bekantskap som etsade sig fast i minnet som otroligt bra. Så det var mycket som det skulle levas upp till i år, och framförallt som premiärkomiker, för det är då som ribban läggs inför återstående komiker.

Als framträdande var en stand up fröjd att se, han behärskade allt från publikkontakt till att variera sina skämt och berättelser grymt bra. Hans framträdande andades självsäkerhet genom att låta skämten lägga sig, sjunka in för att gå vidare och bygga upp nästa.

Jag har tänkt igenom mina tidigare framträdanden och kommit fram till att man måste våga låta skämten sjunka in, säger Al Pitcher, man kan inte komma ut och hålla fullt för då har publiken skrattat klart, de orkar inte riktigt med mer.

Självklart så var det ett par gamla skämt som dök upp igen, men inte så det störde och när det väl kom till den punkten var det inte riktigt lika långdraget som förra årets akt. Al har utvecklats under det gångna året och det märks, med insikt och eftertanke var det här grymt bra, för när större delen av publiken ligger dubbelvikta är det inget annat än succé.

Al Pitcher får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

Nu är ribban lagd för nästkommande komiker och nu på onsdag är det dags för Magnus Betnér, det ska bli riktigt intressant att se vad han har att komma med.

Kolla in vilka som var på plats…

anders-olofssonAnders Olofsson, Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login