Lokalt | Adrian Lux klar för festivalen Big Day Out på Villa Strömpis

Av den 29 april, 2015

Adrian Lux är ett av de absolut största namnen på den internationella klubbscenen och nu står det klart att han gästar den nya festivalen Big Day Out i Örebro lördagen den 15:e augusti!

Han har släppt mängder av hits så som ”Teenage Crime”, ”Wild Child” och ”Damages” med sammanlagt över 30 miljoner lyssningar på Spotify.

Adrian Lux har fyra år efter megahiten ”Teenage Crime” etablerat sig som ett av de största namnen inom elektronisk dansmusik. Han har utvecklat ett helt eget sound i sina produktioner och i de personliga dj-seten blandar han allt från dansant indiepop till euforisk dansmusik.

Adrian har blivit en internationell super-star så den här bokningen känns extra kul att få till Örebro, säger Fredrik Karlsson.

I sitt nya hemland USA spelar Adrian Lux på gigantiska festivaler som Nocturnal Wonderland, Ultra Music Festival och Tomorrowland. Under 2014 var han också varje månad resident i Las Vegas på prestigefyllda Wynn Hotel tillsammans med världens största DJ:s, så som Avicii, Skrillex, David Guetta och Deadmau5

Biljetter:
Tickster.com

Webb:
Big Day Out!

Big Day Out:
Örebro´s första EDM-festival arrangeras lördagen den 15:e augusti i samband med finaldagen av Jubileumsveckan! Festivalen kommer vara en del av Ö750 och pågår hela dagen med en rad namnkunniga DJ´s från den internationella klubbscenen!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login