Lokalt | Thomas Järvheden visade upp hela sin repertoar

Av den 25 augusti, 2016

Thomas Järvheden var näst sist ut på Villa Strömpis stand up-scen, det sägs att man sparar det bästa till slutet.

Visst är det så, Thomas är en stand up-komiker av rang, han bemästrar inte bara talets gåva han har även blivit en riktigt ok musiker.

Att hans musiktalang har utvecklats visar han upp när vi får höra nerkortade versioner av hans låtar från ”Så mycket sämre”, namnet på grund av att hans versioner inte är helt korrekta och de spårar lätt ur i slutet.

thomas jarvheden 02

Thomas Järvheden briljerar på gitarr!

Även talets gåva visar han upp med bravur, Järvheden vet när man ska öka tempot, vilka ord man ska framhäva och hur man lägger upp själva skämtet. Han tar även med publiken på ett proffesionellt sätt då han uppmärksammar ett gäng förskolelärare i publiken, som han hyllar för deras tålamod med barn. Det gör han då han själv är trebarnspappa och det är mer eller mindre ingen lek, vilket han berättar under showens gång.

thomas jarvheden 01

Järvheden har garanterat talets gåva!

Tyvärr säger jag när Thomas ska avsluta showen, drar upp sin bok”Hjälp vad ska jag göra med räkorna??” och ska läsa några avsnitt ur den. Tyvärr så drar det ner helheten och det blir bra segt och långdraget, inte speciellt kul heller. Hade han istället för att promota boken och den efterkommande försäljningen, bara avhandlat ett par axplock snabbt och rappt, precis som showen var fram till de sista fem minuterna så hade det blivit grymt fullt ut. Man kunde även köpa boken efter showen, signerad också, bara en sån sak!

thomas jarvheden 03

Thomas promotar sin bok ”Hjälp vad ska jag göra med räkorna??”!

Sammanfattat så gör Thomas Järvheden en helgjuten insats bortsett från sista fem, och publiken skrattade så de tjöt mellan varven, kul.

Thomas Järvheden får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

anders-olofssonAnders Olofsson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login