Lokalt | Fashion Packs ”Greatest Hits” imponerande bra

Av den 1 juli, 2016

Fashion Pack firar 20 år genom att sätta upp en av sina mest uppskattade shower, ”Greatest Hits” där gruppen visar upp väl utvalda akter som har spelats genom åren med att ha lagt på ytterligare en twist.

Det ska sägas att Fashion Pack har genom åren förfinad dragshowandet och nu 2016 tagit det hela till en helt ny nivå, ”Greatest Hits” är rakt igenom en riktig nostalgitripp där man från det ena numret till det andra står på tå och mer eller mindre från ”aha” till ”just ja”, hela tiden med ett leende på läpparna.

I 2016 års show behöver man inte slänga in något nytt, eller något annat som kanske skulle kännas mer nära eller lokalt. FP har på ett fantastiskt bra sätt förfinat och twistat till akterna, man kan säga att de har uppgraderat akterna till fpshow.2016.

I ”Greatest Hits” har FP fått till den där mixen som jag anser är viktig i ett framförande, det handlar om att blanda salt med sött. Att få showen att gå upp och ner i tempo och låta publiken hänga med i svängarna, samt att de har fått till den ultimata mixen av komedi, glamour, dans och framförallt dragshowandet.

Showen börjar som vanligt i ett högt tempo, precis som sig bör när det är dags för en Fashion Pack show, efter två akter går tempot ner och primadonnorna Thomas och Magnus tar tag i mickarna och inleder showen 2016.

Akt tre är en favorit som jag gillade riktigt mycket när det begav sig, Burlesque. I 2016 års version är den något nerskalad, vilket är förståeligt då FP har gjort så otroligt mycket genom åren och det är en hel del som ska framföras under en timmes showande.

Showen fortsätter rakt in i ett rent humoristiskt nummer, för att gå över till ett helt klart praktfullt nummer där Gustav III skjuts ihjäl.

Något FP har varit kända för är deras extravaganta dansnummer, som har framförts med stil, fart och finess. Självklart är ”Greatest Hits” inget undantag, här har gänget fått till det på ett rent ut sagt fantastiskt sätt.

Fashion Pack har fått med allt från Partysvar, Amy Winehouse, Liza Minelli, Ronja Rövardotter, Loreen, Danny, Alcazar, Dansnummer, Kunghuset, Tabita, Gatsby, Judit & Judit, Lady Gaga, Kylie Minouge, Michael Jackson, Beyonce, Madonna samt några till.

Ja, ni ser själva vad Fashion Pack har fått till under denna timme på Villa Strömpis, och då ska ni veta att långt ifrån allt har fått plats med allt de har producerat och gjort genom dess två decennier. Samt att showen ”Greates Hits” som jag anser har allt som en dragshow ska ha, aldrig blir stillastående, de pauser som uppstår för att publiken hinner andas och förundrat se fram i nästkommande akt.

Som sig bör när en det vankas slut på showen så får Fashion Pack välförtjänta stående ovationer!

Missa inte Fashion Packs jubileumsshow, det här är ett måste under sommaren 2016.

Fashion Pack ”Greatest Hits” får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-hel

[socialpoll id=”2371662″]

anders-olofssonAnders Olofsson, Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login