Löfbergs Cold Brew trendigt min inget vidare

Av den 15 augusti, 2019

Löfbergs släppte nyligen sina Cold Brew, kaffe bryggt på kallt vatten och något som är mycket trendigt just nu och Löfbergs har släppt det i två varianter nämligen normal och lakrits, dessa skall vi testa denna gång.

Kaffet bryggs med kallt vatten under 16 timmar för att få en sötare och rundare kaffesmak, nästan helt utan beska. Jag tycker dock själv att det mest smakar kaffesump och har ingen direkt förståelse för företeelsen, den kanske fungerar bättre i drinkar men att dricka rent och ordentligt kallt är inget jag kommer att ägna mig åt.

Löfbergs Cold Brew Antiquia Reserve Cold Brew
Detta är den naturella varianten och som tidigare sagt så tycker jag att det finns en bismak av kaffesump som jag inte gillar och som förstör hela upplevelsen för mig.

Löfbergs Cold Brew Antiquia Reserve får hela…

 

Löfbergs Cold Brew Licorice
Till denna cold brew har man aderat en eftersmak av lakrits vilket gör den en hel del mer njutbar, men för mig är smaken av kaffesump fortfarande det som tar över för mycket.

Löfbergs Cold Brew Licorice får hela…

Karl-Johan Sandberg, Dryck | Löfbergs Cold Brew trendigt min inget vidare
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login