Locka fram barnasinnet under semestern på Mallorca

Av den 12 februari, 2017

Vill du slå två flugor i en smäll och hitta ett familjevänligt hotell som erbjuder häftiga aktiviteter för både barn och vuxna i kombination med sol och bad? Då är Vings hotell Sol Katmandu Park & Resort på Mallorca med tillhörande temapark något alldeles extra. Höj pulsen genom att prova på skräcksimulatorn, delta i laserspel eller utmana familjen i äventyrsminigolf.

När man kliver in genom den färgglada entrén är det svårt att inte ryckas med i den lekfulla atmosfär som Sol Katmandu Park & Resort erbjuder.

Att bo vid en temapark är ju många barns stora dröm. Den lekfulla stämningen och de många aktiviteterna gör verkligen det här till ett eldorado för alla barnfamiljer. Jag skulle själv gärna vilja prova på höghöjdsbanan till exempel, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Hotellets egen temapark, som alla gäster har fri entré till, ligger i direkt anslutning till hotellet och har mycket att erbjudna för leksugna gäster. För de lite yngre besökarna erbjuds Splash Park, lekland och internationell barnklubb. För de lite äldre finns även 4D-bio och äventyrsminigolf och vuxna kan testa på skräcksimulatorn. Flera av attraktionerna är gratis, medan andra är mot avgift.

Blir man hungrig mellan aktiviteterna kan hotellet erbjuda både buffetrestaurang och två à la carte-restauranger med Tex Mex och italienskt på menyn.

Hotellet ligger ett stenkast från Palma Nova/Magalufs stränder, restaurangstråk och shoppingstråk och vill man ha ett ännu större utbud ligger Palma cirka 20 minuter bort med bil.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login