Live på STÅ – Mats Westling & Band

Av den 30 mars, 2020

Den 18 Mars släpper Mats Westling en ny singel/video och detta vill vi fira med en rafflande Kick Off Turné 2020 till 6 städer, en av de är Örebro där STÅ – Pintxos & Vänner finns, Mats stannar till där Torsdag 2 April 2020. Under konserterna bli publiken såväl bjuden på det nya materialet som en kavalkad av låtar från Mats 6 tidigare album.

Vi garanterar en kväll med det fullaste ös samt det finaste finstämda och välkomnar er varmt! Världens bästa publik…

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, låten och skivan blev snabbt en radios mest önskade och spelade, dessutom högt på försäljningslistor. Genom ett flitigt turnerande och utgivande av skivor har han byggt upp en hängiven publik runt om Norden. Har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Idde Schultz m fl. Själfull vispop när den är som bäst.

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

Live på STÅ – Mats Westling & Band Torsdag 2 April 2020.

Om man inte kan ta sig till STÅ för konserten så sänds den live på GTV Play »

» Mer information här «

Musik | Live på STÅ – Mats Westling & Band
Örebroguiden

Källa STÅ – Pintxos & Vänner

You must be logged in to post a comment Login