Live på Hinken – Amanda Ginsburg – Tolkar Aretha Franklin

Av den 24 november, 2019

Klubb Hinken = Artister lyfter fram en organisation, tolkar och framför sina kändaste alster ihop med stans bästa Husband. Idéen föddes efter en natt på The Groove. En varm, intim och exklusiv klubb på STÅ i Örebro!

28 november kommer grammisvinnaren och en av Sveriges största jazzsångerskor Amanda Ginsburg, tillsammans med husbandet kommer Amanda tolka Aretha Franklin.

Den 7 februari tog Amanda Ginsburg emot en Grammis för Årets Jazz! I vår är hon på stor turné runt om i Sverige.

”Jag är fortfarande i sån chock över att jag fick ta emot en grammis! Jag är otroligt glad men det är för mig också mycket att ta in. Det är en ära bara att ha varit nominerad tillsammans med de fyra andra musikerna som inspirerat mig på så olika sätt. Alldeles varm i hjärtat är jag! Tack!!” – säger Amanda Ginsburg.

Sen Amanda debuterade med sitt debutalbum ”Jag har funderat på en sak” belönades hon först med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet, flera tv-inslag bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium. Hon har spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade hösten med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus. Nu ger Amanda sig ut på en stor turné, biljetter finns ute nu.

”Jag längtar efter att få åka ut och sjunga för dem som betyder allra mest för mig, att möta alla dem som lyssnar och uppskattar min musik!” – säger Amanda Ginsburg.

Live på Hinken – Amanda Ginsburg – Tolkar Aretha Franklin på STÅ – Pintxos & Vänner Torsdag 28 November 2019.

» Mer information här «

Musik | Live på Hinken – Amanda Ginsburg – Tolkar Aretha Franklin
Örebroguiden

Källa STÅ – Pintxos & Vänner

You must be logged in to post a comment Login