Little Jinder bjöd på snygg popshow

Av den 25 mars, 2017

Little Jinder har de senaste åren rönt stora framgångar med grammis vinst och medverkande i det folkkära tv programmet ”Så mycket bättre” som brukar ge artister ett stort genomslag. Hon är aktuell med senaste skivan ”Allting suger” som har fått ett varmt mottagande av publiken och media vilket har etablerat henne som artist.

Man slås på en gång av Little Jinders musikaliska röst som känns naturlig, inlevelsefull och äkta när konserten drar igång med låten ”Du vill ha sex med mig”. Hon ger ett sympatiskt intryck och har en ödmjuk framtoning med ett stilrent scenspråk tillsammans med bandet.

Hennes sånger med texter om relationer är välkomponerande med snygga melodier och catchiga refränger som fäster sig kvar, som är lätta att ta till sig.

Man imponeras av den mycket snygga ljus och lasershowen som höjer hela konserten tillsammans med mycket bra ljud. Med låtar som ”Kvicksand” och ”Vita bergens klockor” höjs publikens engagemang ytterligare och många stämmer upp i allsång där konserten blir till en riktig trevlig upplevelse utöver det vanliga.

Little Jinder och bandet lyckas att hela tiden fånga publikens intresse och engagerar under hela konserten. Vi alla bjöds på en mycket professionell live akt som inte lämnade något mer att önska sig.

Bilder från spelningen.

Little Jinder får hela…

Johan Bergdahl, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login