Little Jinder åker på stor höstturné

Av den 18 augusti, 2018

Det finns många rockstjärnor, men inte alla rockstjärnor kan backa upp det med musikalisk genialitet – Little Jinder kan.

De senaste åren har hon, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. I helgen gjorde hon sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I fredags släpptes den nya singeln Pinocchio, och i höst väntar ett nytt album med namnet Hej då.

Nu kan vi meddela att Little Jinder åker ut på en omfattande höstturné med start i Karlstad, stopp i Örebro och slut i Uppsala.

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live i höst!

Biljetterna släpps fredag 17 augusti klockan 09:00 via luger.se/artister/little-jinder.

Lördag 10 november kommer Little Jinder till Örebro Konserthus.

Kultur & Musik | Örebro Konserthus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login