Little Jinder ägde scenen på Örebro Konserthus

Av den 11 november, 2018

Igår lördag den 10 november var det åter dags för popartisten Little Jinder att besöka Örebro och denna gång Foajén i Örebro Konserthus.

Little Jinder har haft många framgångar de sista åren och har prisats på P3 Guld, deltagit i Så mycket bättre, samt musikhjälpen när den gick av stapeln i Örebro. Nu var det alltså dags att äntra scenen i konserthusets foajé vilket hon gjorde tillsammans med inga mindre än Rebecca & Fiona som backup.

Denna kväll visade Little Jinder verkligen att hon är den stora artist hon är även live för hon ägde verkligen scenen och hennes publik kontakt var helt fantastisk. Jag har sett Little Jinder förut men hon har verkligen vuxit som liveartist vilket är roligt och kanske fick hon en extra dos av självförtroende när vännerna Rebecca & Fiona skötte musiken och körade bakom henne.

Detta var den bästa spelning jag sett med Little Jinder och jag är förvånad att det inte kom mer publik, men de som var på plats fick sig en bra musikupplevelse där ljud och ljus var mycket bra.

Little Jinder får hela…

Bilder från spelningen…

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Little Jinder
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login