Lisa White släpper sin andra bok på Bokmässan

Av den 26 september, 2019

Lisa White släpper sin andra bok – ”Jag är såld på dig” – på Bokmässan i Göteborg som startar på fredag (26 september). Boken är en fristående romance och kan läsas helt utan koppling till hennes första boken – ”En hemlighet förde mig hit”.

Lisa White är född i Australien och flyttade till Sverige som 7-åring och växte upp i Lindesberg där hon nu åter bor efter några år i Stockholm.

Hennes andra bok – ”Jag är såld på dig” – är en feelgood-roman som utspelar sig i Lindesberg med en liten avstickare till Stockholm över några dagar.

Boken släpps 26 september på Bokmässan i Göteborg där Lisa White deltar under veckan. Sedan kommer den att finns i handeln men kan redan nu beställas både i butik och på nätet. Signering av boken på Blombergska bokhandeln kommer att ske under oktober.

”Den här boken är en fristående romance och kan läsas helt utan koppling till den första boken – dock kan den som redan läst min första roman hitta ett avslöjande som sedan kommer att uppdagas i nästa del i serien, som för övrigt kommer hösten 2020”, förklarar Lisa White.

Text från bokens baksida: Tiden som framgångsrik småstadsmäklare är över efter att bostadsmarknaden kraschat. Året har inte varit lätt för Ella Grape. Hon har förlorat sin ungdomskärlek, lägenhet och snart sitt mäklarjobb. En dag kliver Christoffer Hamilton, Stockholms heta och absurt rika fastighetsägare, in på hennes kontor och söker efter någonting som bara hon kan erbjuda. Vad som borde varit en oskyldig romans blir allt annat än just det. Plötsligt kantas tillvaron av känslor som exploderar, galna missförstånd och spöken från det förflutna som hotar att förstöra alltihopa.

Kultur | Lisa White släpper sin andra bok på Bokmässan
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login