Lisa Lystam Family Band kommer till Vinöns Värdshus

Av den 25 juli, 2017

Lisa Lystam är ett nytt ansikte på den svenska blues och roots-scenen men har redan gjort sig ett namn inom bluesvärlden, i världens äldsta bluesmagasin Jefferson blir Lisa omnämnd som det nya svenska stjärnskottet och hon har redan mottagit flera kulturstipendium och kritikerrosade recensioner.

Under det sista året har Lisa Lystam Family Band blivit ett tajt, genuint och eftertraktat band. Lisa och grabbarna har redan hunnit spela på en hel del kända tillställningar både i och utanför Sverige och under året kommer man kunna se dem på flera stora festivaler.

Lisa Lystam Family Band har hyllats för sin unika liveshow där varje kväll aldrig blir den andre lik. Lisa och familjen bjuder in publiken och tillsammans skapas oförglömliga konserter fyllda utav spontanitet, allvar, skratt och musik av hög klass.

Sommaren 2013 släppte Lisas TRIO sin första EP som snabbt blev populär och 2014 släpptes Lisa Lystam Family Bands debutskiva. Bandet har precis släppt deras andra skiva ”Give you Everything” och kommer åka på en omfattande turné år 2016, för mer info gå till länken SHOWS.

”Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar” 
– Svenska Dagbladet

”Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära” 
– Jefferson Blues Magasin

Lisa Lystam Family Band kommer till Vinöns Värdshus fredag 28 juli.

Kultur & Musik | Vinöns Värdshus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login