LindeVeckans tävling avgjord: De vann vårhelg i sjöstaden Lindesberg

Av den 17 april, 2019

Närmare 250 från hela landet ville vinna en vårhelg i sjöstaden Lindesberg genom att svara på frågan: Varför skulle du vilja möta våren i sjöstaden Lindesberg? Nu är LindeVeckans tävling avgjord och de tre vårhelgerna i sjöstaden Lindesberg gick till Malin Holmgren (Karlstad), NIklas Jansson (Upplands Väsby) och Fanny Jähnke (Göteborg).

LindeVeckans tävling har tre helgpaket för två personer i sjöstaden Lindesberg som pris. I paketen ingår tågresa (från och tillbaka till vinnarens hemort), övernattning på hotell och biljetter till evenemang under LindeVeckan 4-11 maj. Tävlingsuppgiften var att svara på frågan: Varför skulle du vilja möta våren i sjöstaden Lindesberg?


Malin Holmgren (Karlstad) svarade:
”Jag och sambon funderar på att flytta till just Lindesberg då det verkar vara ett underbart ställe. Detta vore helt perfekt att under en magisk helg få känna på staden!” 

Malin har valt att bo en vårhelger på Lindesbergs Stadshotell.


Niklas Jansson (Upplands Väsby) svarade:
Har du varit i Lindesberg? frågade jag min älskande då jag läste det här. Nej! svarade hon och slog sig ner en stund. Har du? frågade hon kort därefter. Nej! Snart satt vi och googlade på allt om Lindesberg, staden och dess vackra natur. Vi tittade snart på varann och i nästa stund gav jag henne en puss och sa: Det känns som vi båda har samma dröm om att få uppleva Lindesberg. Ja! svarade hon med ett leende och gav mig en puss tillbaka.”

Niklas har valt att bo en vårhelg på Wedevågs Herrgård.


Fanny Jähnke (Göteborg) svarade:
”Behöver jag verkligen ge ett skäl att vilja besöka Bergslagens själ?”. 

Fanny har valt att bo en vårhelg på Lindesbergs Golf & Hotell.

Nöje | LindeVeckans tävling avgjord: De vann vårhelg i sjöstaden Lindesberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login