LindeDagen 10 maj en vecka kvar

Av den 3 maj, 2017

En vecka kvar till LindeDagen onsdag 10 maj, och här kommer de senaste nyheterna inför dagen i sammandrag.

……………………………………………

Sista chansen idag (3 maj): Lindesbergs kommun bjuder på bussresor även i år
LindeDagen 10 maj erbjuder unika möjligheter att lära känna mer än 130 företag, föreningar och offentliga verksamheter i Lindesberg. Denna möjlighet vill Lindesbergs kommun nu erbjuda fler kommuninvånare genom att bjuda alla intresserade på gratis bussresa till och från orter i hela kommunen.

……………………………………………

LindeDagen: Gemensamt seminarium ska locka arbetskraft till Lindesberg
Det behövs arbetskraft till Lindesberg. Det tar Region Örebro län och Lindesbergs kommun fasta på tillsammans med Arbetsförmedlingen och näringslivet som tillsammans arrangerar ett jobb-seminarium i anslutning till LindeDagen den 10 maj.

LindeDagen: Länstrafiken bjuder på resor från hela länet
Vill du testa på att pendla till och från Lindesberg? Länstrafiken erbjuder dig möjlighet att göra just det för att besöka LindeDagen den 10 maj gratis. För dig som vill besöka LindeDagen finns det möjlighet att få ett Besökskort som kan användas för att resa med Länstrafikens bussar och Tåg i Bergslagen till/från Lindesberg den 10 maj.

LindeDagen: Elbilsmässa visar framtidens bilteknik
I anslutning till LindeDagen 10 maj i Lindesberg arrangerar Energi- och klimatrådgivarna i Örebroregionen länets första elbilsmässa som visar upp elbilar, laddare, solceller och batterilagring på parkeringen utanför Gamla Kirurgen, Kungsgatan 41 (Samhällsbyggnad Bergslagens kontor).

LindeDagen: Kulturskolan bjuder på kulturfestival i Oscarsparken
Kulturskolan Garnalia i Lindesberg bjuder på kulturfestival i Oscarsparken som en del av LindeDagen onsdag 10 maj. Det blir musik, dans och konst på två scener kl 16:00-20:00. Dagen och kulturfestivalen avslutas kl 20:00 med Harmoni, Andra Ord och Martin Almgren på stora scenen.

LindeDagen: Lions bjuder på korv med dryck i Oscarsparken
Lions-klubbarna i Lindesberg – Lions Club Lindesberg, Lions Club Lindesberg Kristina och Lions Club Storå – bjuder på korv med dryck i Oscarsparken under LindeDagen 10 maj kl 16-20.

……………………………………………

Kultur & Musik | Lindesberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login