LindeDagen 10 maj åtta veckor kvar

Av den 15 mars, 2017

Nu börjar nedräkningen! Åtta veckor kvar till LindeDagen onsdag 10 maj – en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg:

● som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i
● som en attraktiv etableringskommun för företag
● som ett attraktivt besöksmål

När åtta veckor återstår till LindeDagen onsdag 10 maj är läget detta:

……………………………………………

Nu är 100 utställare anmälda
Alla som är anmälda kommer att få ett första placeringsförslag senast 21 mars – alla utställarplatser spikas 31 mars.

Företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun som vill vara med som utställare men ännu inte anmält er – gör det snarast möjligt för att säkra en plats (antalet utställarplatser är begränsat).

……………………………………………

LindeMässa i Oscarsparken
LindeMässan i Oscarsparken (tält) presenterar det mesta av det bästa med Lindesberg när det gäller JOBB (presenteras av Arbetsförmedlingen, Lindesbergs kommun, Region Örebro län och näringslivet i Lindesberg), BOENDE (LIBO) och PENDLING (Länstrafiken).

  • Arbetsförmedlingen kommer att bjuda in arbetssökande med rätt kompetens från andra orter i Örebro till LindeDagen.
  • Länstrafiken kommer att bjuda på 1.000 gratisresor med buss inom Örebro län under LindeDagen för de som vill lära känna det mesta av det bästa med Lindesberg.
  • LIBO (Lindesbergsbostäder AB) presenterar i ett separat tält tre aktuella boendeprojekt i Lindesberg: ● Golfnära livstilsboende i Lindesberg; ● Flygelbyggnader vid fd Strandskolan; ● Ny vårdcentral och trygghetsboende i kvarteret Bulten.

……………………………………………

Kulturfestival och underhållning i Osarsparken
Kulturskolan Garnalia bjuder in till kulturfestival på två scener kl 16-20 med stråk, blås, rock, dans, musikteater för förskolebarn, integrationsprojekt, konst & form med mera.

Manskören Harmoni, kören Andra ord och Martin Almgren avslutar LindeDagen med en minikonsert kl 20.00-20.30.

……………………………………………

Örebro läns första elbilmässa
Samhällsbyggnad Bergslagen bjuder in till länets första ambulerande elbilmässa som visar upp elbilar som finns på marknaden, den nya elbilstekniken som kombinerar miljövänlighet med laddning via solceller och laddare på parkeringen samt möjligheten att lagra solel i batteripack.

……………………………………………

Seminarier inför LindDagen
LindeDagen 10 maj inleds med seminarier på Stadshotellet kl 12-16: ● 12.00-13.30: Lunch för alla utställare och andra intresserade på temat med diskussioner om Lindesbergs roll och plats i den regionala utvecklingen; ● 13.30-14.30: Om ungt nyföretagande; ● 14.30-16.00: Om framtidsjobb i Lindesberg och vägarna dit.

……………………………………………

Tipstävlingar med utlottning av ”Lär Känna Lindesberg”-paket
Vad vet du om Lindesberg? Testa dina kunskaper om Lindesberg och delta i utlottningen av tre olika ”Lär Känna Lindesberg”-paket – ett hotellpaket för två med Lindesbergs Stadshotell som värd, ett stugpaket för fyra med Lindesbergs Stugby som värd, ett herrgårdspaket för två med Wedevåg Herrgård som värd.

Paketen kommer att kompletteras med bad/relax-biljetter till Energikällan och presentkort från LindeCity – men vi vill gärna ha mer av det bästa med Lindesberg!

Kultur & Musik | Lindesberg
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login