Limo.nu erbjuder festliga transporter

Av den 27 april, 2017

Nu börjar planerna för studenten, bröllop och andra sommarfestligheter komma igång, och hur kan man börja festen bättre än att anlända i limousin.

Örebroguiden träffade Tobias Koivukorpi på Limo.nu för att kolla in vad de kan erbjuda.

Jag förstår att det är högtryck nu inför studenten, finns det fortfarande möjlighet att boka en limousin till den?
– Vi är nästan fullbokade inför studenten, men det finns några bilar kvar, så vill man boka en bil till den så får man se till att skynda sig.

Berätta lite om bilarna.
– Vi använder oss av Lincoln limousiner som rymmer åtta personer är utrustade med tv skärmar, ljudanläggning och vad man behöver för övrigt för en trevlig upplevelse. Jag vill också poängtera att alla våra limousiner är taxiregistrerade och uppfyller därmed alla krav som finns på verksamheten.

Vad erbjuder ni för tjänster?
Limo.nu har flera tjänster och vi hjälper gärna till med att skräddarsy din upplevelse, vi kan bland annat boka bord på den restaurang du vill äta på eller biljetter till något evenemang. Sen kan man åka limo till krogen, där har vi avtal med alla krogarna i stan så att man får kö företräde och fri entré, priset för detta är 140 kronor per person vilket blir ganska billigt då krogarna i stan brukar ta cirka 120 kronor i entré. Man kan dess utom ta med egen valfri dryck så vi kör festen till festen så att säga.

– Vi kör även till Örebro flygplats och Arlanda där vi tar 1000 kronor till Örebro flygplats, till Arlanda har vi ett specialpris på 3000 kronor över sommaren. Det går också att ordna guidade turer i stan med möjlighet att komma in på olika sevärdheter, men såklart måste en sådan förbokas.

– Bröllopspaketet vi erbjuder innebär att man disponerar limousinen tre timmar efter eget önskemål till priset 4500 kronor.

Om man är intresserad av att åka limousin hur gör man då?
-Gå in på Limo.nu så hittar ni all information där.

Då får jag tacka för pratstunden.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login