Lilla Namo är tillbaka – släpper äntligen nya EP:n ”Beep Beep”

Av den 14 juni, 2018

Den 8 Juni släppte Lilla Namo EP:n ”BEEP BEEP”. EP:n är skriven av Namo själv och producerad av den australienska producenten Swick. 

Efter singelsläppen ”Förlåt” och ”Håll Käften” förra året var Namo inne och touchade på en helt annan sida av musiken. Hon valde därefter att lägga musiken åt sidan ett tag för att istället fokusera på sitt jobb som stadsplanerare. Efter ett möte i studion med den australienska producenten Swick under februari månad i år så tändes återigen gnistan på nytt. Via hans beat hittade Lilla Namo tillbaka till sitt gamla sound, ifrån sången tillbaka till rappen.

Så här beskriver hon inspirationen till den nya EPn:
– Den här EPn har varit fast inom mig i flera år och jag visste bara inte hur jag skulle få ut den. Sen bestämde jag och producenten Swick att han skulle komma till Stockholm en vecka. Vi spelade in, jag skrev och han proddade allt på den vecka.

Lilla Namo är en av Sveriges absolut mest medvetna artister som inte låter sin talang och budskap stanna på kreddbasis. Hon har hittills hunnit samarbeta med artister såsom Petter, Daniel Adams-Ray, Timbaktu, Marit Bergman och Linnea Henriksson. Hon har blivit utsedd till ”Årets svenska rap” av Musikguiden, ”Årets hiphop” på P3 Guld, Grammisnominerad till årets textförfattare och även utnämnd som en av landets bästa textförfattare av Jan Gradvall.

Lyssna på Ep:n ”Beep Beep” här »

Kultur & Musik | Lilla Namo
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login