LG lanserar sin hyllade smartphone G6

Av den 29 april, 2017

LG börjar nu tillsammans med Elgiganten, den officiella nordiska återförsäljaren av LG:s mobiltelefonprodukter, leverera företagets efterlängtade smartphone LG G6 på den nordiska marknaden.

LG G6 kombinerar nästa generations teknik med en elegant och modern design. Telefonen kommer med en FullVision-bildskärm på 5,7 tum i 18:9-format och som är sömlöst integrerad i metall- och glaskonstruktionen. Med Quad HD+-upplösning som ytterligare förstärks med Dolby Vision ger G6 en fantastisk biolik tittarupplevelse i en telefon som enkelt och bekvämt kan hållas i handen.

– De första reaktionerna på LG G6 har vida överträffat våra förväntningar, säger Andrew Coughlin, Northern Europe Business Leader, LG Electronics Mobile Communications. Vi ser fram mot att arbeta med Elgiganten för att leverera denna mycket efterlängtade telefon till konsumenter i Norden.

På kamerasidan fortsätter LG det vinnande konceptet med en separat 13MP vidvinkelkamera på baksidan av G6, som dessutom har en vidvinkelkamera på 5MP i fronten så att selfies nu rymmer ännu fler personer. Vidare gör bildskärmens 18:9-format att den kan delas in i två identiska kvadrater vilket är idealiskt för att göra flera saker samtidigt. Gränssnittet för G6 kamera har tagits fram med sociala medier i åtanke.

LG G6, som fick ett varmt välkomnande och hela 36 olika utmärkelser under Mobile World Congress tidigare i år, kommer i färgerna Astro Black, Ice Platinum och Mystic White.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login