Lennie Norman gör det igen – En av Sveriges populäraste soloshow ”Gubbvarning Live” är tillbaka våren 2020 i Örebro

Av den 28 oktober, 2019

2018 begav sig Lennie Norman ut på en riksomfattande turné med föreställningen ”Gubbvarning live” som tokhyllats runt om i hela landet. Det stora intresset har gjort att man återkommande förlängt turnén och det har släppts flertalet extraföreställningar löpande! Lennie får inte nog och nu förlängs den tokhyllade succéshowen igen våren 2020!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så bjuder Lennie Norman publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Man kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up Show av allra högsta klass! ”Gubbvarning Live” skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden med att säga ett sanningens ord!

Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar, ”Gubbvarning Live” våren 2020 kommer till Örebro för ett uppträdande i Hjalmar Bergman Teatern Tisdag 17 Mars 2020.

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

Lennie Norman – började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Medverkat i TV som ”Måndagsklubben” m.fl. Förra året turnerade han runt om i Sverige med showen “Gubbvarning” och han har släppt Gubbvarning-böckerna som sålts i över 70 000 exemplar m.m.

Nöje | Lennie Norman gör det igen
Örebroguiden

Källa Werecki Promotion Company

You must be logged in to post a comment Login