Lena Philipssons nya show på Conventum Arena

Av den 25 oktober, 2016

Lena Philipssons nya show ”Jag är ingen älskling” har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. ”Jag är ingen älskling” får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är ”det bästa hon har gjort”. Expressen menar att ”hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig” och ger 4 av 5 i betyg.

”Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som ”Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”.

Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller ”Jag är ingen älskling” även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är ”uppriktigt på ett älskvärt sätt”, Dagens Nyheter att albumet består av ”tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert”.

Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht (”En man som heter Ove”, ”Treater”, ”Bröderna Luuk”) och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

Pressröster om Lena Philipssons ”Jag är ingen älskling” 

”Det bästa Lena Philipsson har gjort”
/Aftonbladet, betyg 5 av 5 

”Hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig”
/Expressen, betyg 4 av 5 

”SOM jag älskar denna kvinna. Smålands Madonna”
/Nöjesguidens krönikör Frans Strandberg

Fredag 28 oktober spelar Lena Philipson på Conventum Arena, kl. 19.30 börjar det och det är ingen paus under showen.

Läs mer här >>

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login