Leksands Äpple & Kanel nyhet i knäckefamiljen

Av den 21 februari, 2020

Leksand knäckebröd välkomnar ytterligare en ny medlem till trekantsfamiljen. Äpple & Kanel, ett vete och fullkornsrågknäcke bakat med torkade äpplen och kryddat med kanel. Den goda nyheten finns i butik från vecka 8.

Leksands Knäckebröd har bakat en ny klassiker! Resultatet är ett gott och krispigt knäcke med fyllig smak av torkade äpplen och kanel som bidrar med en härlig kryddighet. Det goda och nyttiga mellanmålet för alla i familjen.

– Vi på Leksands knäckebröd älskar goda bröd. I vårt bageri bakar vi och provar nya varianter hela tiden. Äpple & Kanel är en klassisk smakkombination som passar alla, stor som liten, säger Annika Sund Marknadschef Leksands Knäckebröd.

Sedan starten i början av 1800-talet har hållbarhet, innovation och att utveckla nya smaker utan att tumma på kvaliteten varit ledstjärnor på det familjeägda bageriet Leksands Knäckebröd. Äpple & Kanel är bakat helt utan tillsatser och på enbart rena råvaror. Rågen och vetet är från svenska gårdar och vattnet från den egna källan. Sedan 2013 är bageriet helt fossilfritt.

Hållbarhet, smak och råvaror ingår även i Hanna Olvenmarks matfilosofi på ”Portionen Under Tian”. Lagom till sportloven och utomhusaktiviteter landet runt har hon tagit fram ett gott recept som passar väl att ta med sig på utflykten ut i naturen.

– Så här års vill man ta med sig hela familjen ut i naturen. En knäckemacka är inte bara ett gott och bra mellanmål som håller dig mätt länge, det är också ett billigt mellis som passar alla åldrar. Tillsammans med en god Chiafrutti blir utflykten komplett. Mellis är aldrig så gott som när man får njuta den ute, säger Hanna Olvenmark på ”Portionen Under Tian”.

Varje förpackning Leksands Äpple & Kanel innehåller 200 g, kostar ca 14 kr och finns i butik från vecka 8.

Mat | Leksands Äpple & Kanel nyhet i knäckefamiljen
Örebroguiden

Källa: Leksands Knäckebröd

You must be logged in to post a comment Login