Leif GW Persson är kändisen svenskarna helst reser med

Av den 9 december, 2016

Leif GW Persson är en av våra mest folkkära personer. Nu står det klart att han till och med är den svenska kändisen som svenskarna helst vill resa med. Det visar en färsk undersökning av TNS SIFO på uppdrag av Resia. 

Jag har ingen aning om varför jag vann den här omröstningen. Hade jag varit med och röstat hade jag valt andra än mig själv faktiskt. Men visst det är mycket smickrande och jag är hedrad. Som reskamrat pratar jag kanske lite för mycket, säger Leif GW Persson till TV4 nyhetsmorgon i söndags.

Kändisfrågan ingick i en större reseundersökning som TNS SIFO har genomfört på uppdrag av Resia. Förutom Leif GW Persson hamnar komiker som Johan Glans och Mia Skäringer i topp. Även prinsessan Victoria, Lars Lerin och Zlatan är populära resesällskap bland svenskarna.

Det var oerhört spännande att se resultatet. Att det var Leif GW som hamnade i topp var lite förvånande, men ändå inte. Han är en populär person hos svenska folket och jag tror att många gillar hans speciella humor och prestigelöshet, säger Lina Eklund, PR-specialist på Resia.

Tio i topp svenska kändisar man helst reser med

  1. Leif GW Persson
  2. Johan Glans
  3. Mia Skäringer/prinsessan Victoria
  4. Lars Lerin
  5. Zlatan
  6. Alicia Wikander
  7. Gina Dirawi/Stefan Löfvén
  8. Zara Larsson
  9. Någon i Abba
  10. Björn Borg

Resa
Örebroguiden

I undersökningen från TNS SIFO utfördes totalt 1 322 intervjuer på ett riksrepresentativt urval av kvinnor och män i åldern 18-79 år. 

You must be logged in to post a comment Login