LBSB ställer till med mellandagsfest på Ritz Nightclub

Av den 22 december, 2019

LBSB är de mask prydda männen från Västerås. Med inspiration från div. genrer som bl. a. reggaeton, dancehall, hiphop och electro skapas låtar med bra tryck, stora ljudbilder och tight sång/rap. Genom sina individuellt musikaliska kunskaper skapas musik som sticker ut från mängden, med högt i tak men med ett stort kommersiellt värde.

Som en erkänt bra liveakt levererar gruppen alltid 100% och fullt ös ackompanjerade av DJ Bär.

LBSB är en hemlighetsfull framgångssaga. De fyra maskerade männen har sedan 2013 fått dansgolven att vibrera och energin att sprudla genom sin musik. Med Västerås som bas har LBSB skapat elektroniska låtar med dansanta melodier och genomtänkta texter som genererat över 70 miljoner streams på Spotify.

LBSB är dock mer än bara ett festligt klubband. Trots att musiken är elektronisk har den inslag av organiska instrument som mjukar upp och gör låtarna mer komplexa. Sången varvas med rap, körer och stämmor där målet är att kombinera intressanta element. För bandet är det viktigt att texterna har ett budskap och en substans. Dansmusik behöver inte endast handla om fest och bandet skapar utrymme för betydelsefulla verser. Med vita masker och svarta kläder dansar, hoppar och peppar bandet både publiken såväl som sig själva till 110%. Redan från start har LBSB kört på sin grej, och trots att maskerna har utvecklats och förbättrats, är grundtanken med anonymiteten densamma. För dem handlar det om ett solidariskt koncept där det inte spelar någon roll vilka de är. Musiken får tala för sig själv.

På Lördag 28 December 2019 kommer LBSB till Ritz Nightclub för att höja stämningen under mellandagarna!

» Mer info här «

Musik | LBSB ställer till med mellandagsfest på Ritz
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login